per començar

Avui ens hem tornat a reunir a Barcelona un petit grup de persones interessades en l’unitarisme. El nostre objectiu és aconseguir la creació d’un grup estable que pugui organitzar reunions periòdiques a partir del mes de setembre vinent. Si esteu interessats en participar-hi o si voleu conèixer una mica més aquest moviment, no dubteu en posar-vos en contacte!

This post is also available in: Castellà, English

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies